TEAM MY HEART DK - ACTIVE LIVING ER CYKELMOTION FOR OS MED DIAGNOSER

2019 begivenheder

TEAM MY HEART MANDAGSCYKLING I ODENSE

Vi CYKLER HVER MANDAG kl. 09.30 - 12.00

NÅR VI ANKOMMER TIL SKOVSØEN I GODT HUMØR ER DER OFTE EN DELTAGER, DER BETÆNKER OS MED EN LILLE SKARP OG LIDT SØDT, "DET KALDER VI LEGAL DOPING", ELLER TEAMETS DOPINGUDVALG SØRGER FOR DEN LILLE SKARPE.
I "NØDSTILFÆLDE" KLARER VI OS MED EGEN VAND, ENERGIBAR OG BANAN VED HJERTE STAMBORDET, SKOVSØEN.
SOM TAK FOR FOR EN LILLE SKARP KVITTERER VI MED EN SANG ELLER TO, UDFØRT MED HJERTENS LYST.

FØLGENDE ER VÆRTER VED HJERTE STAMBORDET:

MANDAG DEN 21.10 - DOPINGUDVALG ER VÆRT
MANDAG DEN 28.10 - DOPINGUDVALG ER VÆRT
MANDAG DEN 04.11 - FLEMMING, SEDEN 78 ÅRS FØDSELSDAG
MANDAG DEN 11.11 - JØRGEN, 82 ÅRS FØDSELSDAG
MANDAG DEN 18.11 - MIG SELV, 75 ÅRS FØDSELSDAG
MANDAG DEN 16.12 - ERLING K., 75 ÅRS FØDSELSDAG

UNDERTEGNEDE OG KRESTEN OG FRANK, DER HAR MELDT SIG SOM ASSISTANCE KAMPAGNE CYKELGLAD SENIORER CYKLER I 3 ONSDAGE I OG 1 TORSDAG I SEPTEMBERT GUIDE FOR KONCEPTE - CYKLEGLAD SENIOR ODENSE - PÅ WWW.ODENSERUNDT.DK/CYKELGLAD KAN DU SE HELE PROGRAMMET.OLE KLÆSTRUP, teamleder Odense

Team My Heart - MANDAGSCYKLING

5 års fødselsdag 080419

8.APRIL 2019 - 5 ÅRS FØDSELSDAG

PÅ ODIN BRO MED EN OLYMPISK GULDVINDER 1972 SOM GÆST

Team samvær med en lille skarp = Legal doping

Tine klar til HJERTEDAMETUR 2019

DR1 TV AVIS 14. MARTS 2016

I Tv avisen kl. 21.30 hos Kim Bildsøe Lassen fik Team My Heart Odense Mandagscykling Active living koncept en flot omtale - her er begyndelsen af indslaget på ialt 2 min 22 sek.

Team My Heart DK - ACTIVE LIVING ER CYKELMOTION FOR OS MED DIAGNOSER

16. april 2018 - tur nr. 200 og 4 års fødselsdag

VI HAR VALGT DEN AKTIVE LIVSSTIL - FORDI ACTIVE LIVING EN HJERTESAG MED CYKELMOTION OG SOCIALT SAMVÆR I FORENING ER DET BEDSTE SUPPLEMENT TIL MEDICIN  - VI CYKLER MED HJERTET FOR HJERTET, FORDI ALLE HAR GODT AF AT CYKLE HELE LIVET -  DET ER REN SENIOR POWER, OG SAMTIDIG OPNÅR VI FN`s 3. VERDENSMÅL - SUNDHED OG TRIVSEL - FOR EN KLODE I BEDRE OG BÆREDYGTIG BALANCE. 

ODENSE CYKLER HVER MANDAG, VI KALDER DET MANDAGSCYKLING, DET HAR VI NU GJORT SIDEN 2014, OG CYKLER NU PÅ 6. ÅR, OG AARHUS CYKLER OM ONSDAGEN PÅ 4. ÅR.

 HADERSLEV CYKLER ONSDAG I PERIODEN APRIL - OKTOBER.

Vigtigt du bestemmer selv hvor tit og langt du vil cykle med på den ugentlige tur. Michael, teamleder i Haderslev formulerer det således: Når man bliver stærk, har man en særlig forpligtelse til at hjælpe andre.

Teamets fælles værdisæt er: Vi cykler sammen - Vi passer på hinanden - Vi respekterer andre i trafikken, og hjælper hvis nødvendig. Et værdisæt, der er endnu vigtigere efter at nye aktører kommer til på cykelstier.

Mit mantra i forbindelse med etableringen af Team My Heart DK - ACTIVE LIVING var og er fortsat:                             "Det du ikke dør af, gør dig stærk, og bevidst om livets værdier"    Ole Klæstrup, ❤teamudvikler og teamleder Odense.

Idag finder du Team My Heart DK - ACTIVE LIVING teams i Odense, Aarhus og Haderslev. Se mere info på www.teammyheart.dk 

 

Hvad mener andre om konceptet Team My Heart:

Jens Troelsen, Lektor, cand.scient., ph.d., leder for forskningsenheden Active Living på Institut for Idræt og Biomekanik, SDU, har skrevet til mig bl.a.  ..."dit projekt et godt eksempel på en brugerdreven intervention, som oftest giver de bedste resultater i det forebyggende og sundhedsfremmende arbejde i bestræbelserne på at fremme folkesundheden." og

Professor Gunnar Lind Haase Svendsen, SDU, har skrevet til mig ....dit projekt lyder som en rigtig solstrålehistorie! Og du er en Hardrider på mange måder - og i hvert fald en ildsjæl.

 

Team My Heart DK

 

Team regler for TEAM MY HEART teams er:
ALTID lyt til din krop, deltagelse på eget ANSVAR
ALTID overhold færdselsregler, og din cykel skal være lovlig
ALTID brug styrthjelm – INGEN HJELM INGEN DELTAGELSE

FORBUDT AT CYKLE MED CLICK SKO - GÆLDER FOR ODENSE TEAM.

Du bestemmer selv hvor langt og hvor tit du vil cykle med. 

Kører du på el-cykel, er du også  meget velkommen til at deltage.

Cykelturen I Odense er tilrettelagt således, at der er flere opsamlingssteder, og turen gennemføres i et moderat tempo, u.h.t. ruteprofil og vejrforhold, og VIGTIGT vi cykler hver mandag hele året, DOG NATURLIGVIS under hensyn til vejr- og vindforhold. 

Se detaljer om mandagsruten i Odense med tider for opsamling og distance under fane Hvor - hvornår, og på fane Foto album kan du se gode, sjove og inspirerende fotos fra vore ture, vi har også plads til dig - Gå ind på Fane: Tilmeld dig og send mig en mail til olekleastrup@gmail.com , så vil jeg kontakte dig snarest, eller giv mig et ring på 42245415

Team My Heart DK - ACTIVE LIVING cykler i teamjakke, som vore sponsorer har støttet os i at udvikle. Gå ind på fane Sponsorer, og se omtale af teamets sponsorer.

Når du besluttet dig for at cykle med os, får du 3 prøveture hvor vi gensidig finder ud af om din deltagelse er til gavn for dig og teamet. Når du starter på teamet skal du:

a. betale et team årsgebyr kr. 100,00 for 2020.

b. købe en Orginal TEAM MY HEART jakke 2020, kr. 580,00

og/eller TEAM MY HEART jersey kr. 430,00

 Ole Klæstrup, team leder
Team My Heart DK ❤ - ACTIVE LIVING

CVR/SE nr. 27 37 65 41

Redigeret den 17.09.2019

 

 

 

 

 

TV 2 Tour på marinaen i Bogense den 19, juli 2016