MANDAGSCYKLING 25. april 2022

Tur nr. 370 afsluttede april 2022 med 14 aktive med vore 3 80+ seniorer iblandt os,

MANDAGSCYKLING - ACTIVE LIVING - Med støtte fra TrygFonden - Mandag den 28. juni fik vi donationen overrakt af fhv. MF Poul Andersen ((S) fra TrygFondens repræsentantskab, desuden deltog MF Jane Heitmann (V) på dagens MANDAGSCYKLING.
Hjelmen signalerer for os - Always Look on the Bright Side of Life.

TEAM MY HEART DK - ACTIVE LIVING ER CYKELMOTION FOR OS MED DIAGNOSER

Januar-2022

TEAM MY HEART MANDAGSCYKLING I ODENSE

Med året 2022 cykler vi nu på 9. år MANDAGSCYKLING i Odense - over årene er vejret blevet mere blæsende og regnfuldt, så aflysninger kan forekomme.

Når vi har pit stop ved Skovsøen markerer vi fødselsdage eller mærkedage, hvor dagens "fødselsdagbarn"er vært med lidt sødt og måske en lille skarp og vi kvitterer med en sang eller to. En god tradition, som vi alle nyder.

OLE KLÆSTRUP Teamudvikler
10.01.2022

01.11.21 så er det 1. MANDAGSCYKLING i vintertid

TEAM JERSEY hænger nu på CHRISTIANSBORG

8.APRIL 2019 - 5 ÅRS FØDSELSDAG

PÅ ODIN BRO MED EN OLYMPISK GULDVINDER 1972 SOM GÆST

Lidt sødt på en dejlig oktober mandag 11.10.21

Ove C blev 07.09.20 vort 1. Æresmdlem

DR1 TV AVIS 14. MARTS 2016

I Tv avisen kl. 21.30 hos Kim Bildsøe Lassen fik Team My Heart Odense Mandagscykling Active living koncept en flot omtale - her er begyndelsen af indslaget på ialt 2 min 22 sek.

Team My Heart DK - ACTIVE LIVING ER CYKELMOTION FOR OS MED DIAGNOSER

16. april 2018 - tur nr. 200 og 4 års fødselsdag

TEAM MY HEART cykler med HJERTET for SUNDHED OG TRIVSEL, vi kalder det ACTIVE LIVING. Fordi CYKELMOTION OG SOCIALT SAMVÆR I FORENING er det bedste supplement til medicin, når vi har en diagnose. 

Vigtigt du bestemmer selv hvor tit og langt du vil cykle med på den ugentlige tur. Michael, teamleder i Haderslev formulerer det således: Når man bliver stærk, har man en særlig forpligtelse til at hjælpe andre.

Teamets fælles værdisæt er: Vi cykler sammen - Vi passer på hinanden - Vi respekterer andre i trafikken, og hjælper hvis nødvendig. Et værdisæt, der er endnu vigtigere efter at nye aktører kommer til på cykelstier.

Mit mantra i forbindelse med etableringen af Team My Heart DK - ACTIVE LIVING var og er fortsat:                             "Det du ikke dør af, gør dig stærk, og bevidst om livets værdier"    Ole Klæstrup, ❤teamudvikler og teamleder Odense.

Idag finder du Team My Heart DK - ACTIVE LIVING teams i Odense, Aarhus og Haderslev. Se mere info på www.teammyheart.dk 

Hvad mener andre om konceptet Team My Heart:

Jens Troelsen, PROFESSOR, cand.scient., ph.d., leder for forskningsenheden Active Living på Institut for Idræt og Biomekanik, SDU, har skrevet til mig bl.a.  ..."dit projekt et godt eksempel på en brugerdreven intervention, som oftest giver de bedste resultater i det forebyggende og sundhedsfremmende arbejde i bestræbelserne på at fremme folkesundheden." og

Professor Gunnar Lind Haase Svendsen, SDU, har skrevet til mig ....dit projekt lyder som en rigtig solstrålehistorie! Og du er en Hardrider på mange måder - og i hvert fald en ildsjæl.

 

Team My Heart DK

Opdækning til fejring team mate`s fødselsdag

 

Team regler for TEAM MY HEART teams er:
ALTID lyt til din krop, deltagelse på eget ANSVAR
ALTID overhold færdselsregler, og din cykel skal være lovlig
ALTID brug styrthjelm – INGEN HJELM INGEN DELTAGELSE

FORBUDT AT CYKLE MED CLICK SKO - GÆLDER FOR ODENSE TEAM.

Du bestemmer selv hvor langt og hvor tit du vil cykle med. 

Kører du på el-cykel, er du også  meget velkommen til at deltage.

Cykelturen I Odense er tilrettelagt således, at der er flere opsamlingssteder, og turen gennemføres i et moderat tempo, u.h.t. ruteprofil og vejrforhold, og VIGTIGT vi cykler hver mandag hele året, DOG NATURLIGVIS under hensyn til vejr- og vindforhold. 

Se detaljer om mandagsruten i Odense med tider for opsamling og distance under fane Hvor - hvornår, og på fane Foto album kan du se gode, sjove og inspirerende fotos fra vore ture, vi har også plads til dig - Gå ind på Fane: Tilmeld dig og send mig en mail til olekleastrup@gmail.com , så vil jeg kontakte dig snarest, eller giv mig et ring på 42245415

Team My Heart DK - ACTIVE LIVING cykler i teamjakke, som vore sponsorer har støttet os i at udvikle. Gå ind på fane Sponsorer, og se omtale af teamets sponsorer.

Når du besluttet dig for at cykle med os, får du 3 prøveture hvor vi gensidig finder ud af om din deltagelse er til gavn for dig og teamet. Når du starter på teamet skal du:

a. betale et årligt team årsgebyr for året 2022 kr. 110,00  

b. købe en TEAM MY HEART jersey

c. Teamet består idag af 25 aktive, og har eksisteret siden 2014. 

 Ole Klæstrup, team leder og -udvikler
Team My Heart DK ❤ - ACTIVE LIVING

Redigeret den 21.06.2022

 

 

 

 

 

TV 2 Tour på marinaen i Bogense den 19, juli 2016