Tine`s 2020 RYNKE DAGBOG

Så har jeg fået min RYNKE 2020 cykel - som skal cykle mange kroner til børn med cancer og lunge sygdomme. Tine

I foråret 2020 skifter Tine og Jesper Team My Heart tøjet ud med det gule RYNKEBY TEAMTØJ. Dagbogs siden vil fremover blive skrevet af Tine om hendes oplevelser og tanker med at gøre sig klar til at gennemføre mere end 1200 km fra Ringe til Paris for at støtte BørneCancerFonden og børn med kritisk sygdom. Ole en stolt og ydmyg far og svigerfar.

30.10.19 Tine: I 2010 cyklede min far med Team Sydfyn til Paris til fordel for Børnecancerfonden. Jeg havde stor respekt for hans præstation dengang. Lige siden har jeg hvert år når Team Rynkeby eller andre hold cykler til Paris for et velgørende formål tænkt om jeg nogensinde skulle føle mig klar til at tage så stor en udfordring op.
Desuden har min veninde som arbejder som pædagog på H2 ( Børnecancer afd. ) på OUH inspireret mig når hun har fortalt om hvor stor en betydning det har at der samles ind til fordel for Børnecancerfonden.
Jeg har nu cyklet i 4 år på motionsplan og for hvert år bliver jeg mere og mere bidt af denne dejlige motionsform. I sommerferien 2019 tog min mand Jesper og jeg en længere tur på cykel i 6 dage her i Danmark for at afprøve hvordan det er at tilbringe flere dage på cyklen.
Efter en dejlig tur på 550 km. var vi ikke i tvivl, der skulle ansøgninger afsted til Team Rynkeby.
I September fik vi svar om at vi var kommet med i bruttotruppen. Det som vi havde snakket om de sidste par måneder var nu en realitet, vi skulle højst sandsynligt være med til at samle ind til Børn med kritiske sygdomme og cykle til Paris på Team Rynkeby Ringe. Det var en overvældende besked og vi blev ramt af en blanding af stolthed, glæde, ærefrygt og ydmyghed. Der var et bruttotrup møde allerede ugen efter hvor vi fik information om forventninger og krav til deltagelse og ugen efter blev nettotruppen udtaget. Vi var nu sikre på at vi skal være med til at samle ind og cykle til Paris til fordel for børn med kritiske sygdomme.
Vi har i september været til opmåling og afprøvning af cykler og tøj. Vi er igang med at planlægge events hvor vi kan samle penge ind.
Selvom det nu er blevet efterår og vejret er mere køligt og vådt, er jeg fortsat med at cykle, jeg ved der skal mange kilometer i benene inden turen går til Paris, Jesper og jeg har i oktober måned cyklet en søndags tur til Svendborg og lørdags tur til Fåborg og nu senest i sidste uge var vi på en dejlig ferie til Fuerteventura / Playitas hvor jeg også prøvede at cykle en tur og der fik jeg også prøvet “lidt” bjerge ligesom cykelturen i de sydfynske alper ved Fåborg. Når mandagscyklisterne kan cykle hele året så kan jeg også, det er min plan 

RYNKE deltager i Boltinggård julemarked 1. december 2019

Så er Jesper og jeg klar til reklame for RYNKE 2020 på julemarked 1. december 2019