Tine og Jesper lancerer et Mundbind - Ride for Life - kr. 100 for 3 stk. - Indtægt går ubeskåret til BørneCancerFonden

Tine`s 2021 RYNKE DAGBOG

PRODUKTINFO

Tak til NIELSEN's for at sponsorere produktionen. Tak til alle der køber og dermed støtter indsamlingen.
Køb Team Rynkeby Ride for Life stofmundbind og støt Børnecancerfonden. 
Prisen for 3 stk er 100,- vi sender dem for 10 kroner i Porto. Ialt 110,-
Når du køber “Ride For life” mundbind doneres alle 100 kroner til Team Rynkeby indsamlingen og går dermed ubeskåret til Børnecancerfonden. 
Send din bestilling til jesper2901@aarslevnet.dk Oplys navn og adresse. 
Betaling 110,- incl. Porto forud på mobil pay:
4941QT
Dette er en privat indsamling hvor hele omsætningen doneres til Team Rynkeby-Børnecancerfonden.

Årslev oktober 2020 - Tine, RYNKE og Jesper (familien kalder os Årslev RYNKE Banden)

En far og svigerfars kommentar - Tine og Jesper`s RYNKE TUR til Paris i år blev "punkteret" af Covid-19 - Men de holder "kæden" stram og er fuld af energi for at nå til Paris i 2021. Deres tiltag med et "Mundbind - Ride for Life" tror og håber jeg mange vil købe og dermed støtte BørneCancerFonden, samtidig med at få mulighed for at bruge mundbindet og give Covid-19 en lille gul advarsel. Ole Klæstrup

 

 

 

 

 

 

foråret 2020 skifter Tine og Jesper Team My Heart tøjet ud med det gule RYNKEBY TEAMTØJ. Dagbogs siden vil fremover blive skrevet af Tine om hendes oplevelser og tanker med at gøre sig klar til at gennemføre mere end 1200 km fra Ringe til Paris for at støtte BørneCancerFonden og børn med kritisk sygdom. Ole en stolt og ydmyg far og svigerfar.

 

Team Rynkeby 2020 turen til Paris er desværre aflyst.
Coronapandemien har stadig sit tag om hele verdenssamfundet. Medierne er beskæftiget med at berette om hvordan det går med bekæmpelsen af smitten i ind og udland. Der er stort set ikke nogen nyheder uden det har afsæt i pandemien.
I Danmark ser det ud til at smittespredningen er under kontrol og samfundet er med små skridt ved at åbne op. Vi leder alle efter de små lyspunkter og håber på en medicin der kan hjælpe de udsatte som er smittet eller en vaccine mod covid 19. Det er nu vi som land og verdenssamfund må stå sammen for sygdommen tager ikke hensyn til landegrænser, politisk overbevisning, religion, rig eller fattig, hele verden har en fælles fjende som skal bekæmpes.
 
Danmark og resten af verden er fuldstændig forandret siden jeg sidst skrev i min Rynkeby dagbog.
Jeg sidder lige nu og nyder solen på min terrasse ( med vinterjakke og tæppe ) her er SÅ dejligt og lunt her i solen, det er i sådanne stunder jeg reflektere og b.la tænker over de store forandringer i Danmark og i hele verden, samt også min nervøsitet/usikkerhed overfor Corona pandemien som lige nu raser og styre det meste af verden. Jesper og jeg havde nogle meget nervepirrende døgn i forrige/sidste uge, efter at udenrigsministeriet sagde alle danskere skulle komme hjem snarest, vi havde vores yngste datter Amalie og hendes kæreste Peter i Guatemala og de blev kaldt hjem, i samarbejde med dem nåede vi heldigvis at få booket flybilletter, og alle flyene gik planmæssigt så de landede godt i København tirsdag den 17/3, det var en stor lettelse og vi er meget taknemlige for de er godt hjemme i DK.
Vi har stor respekt og opbakning til Mette Frederiksen og hele Folketinget, Sundhedsstyrelsen m.m for alle tiltagene de beslutter for alle os danskere og for at de passer godt på os i denne Corona pandemi som forhåbentlig snart stopper. Også stor respekt og anerkendelse til vores fantastiske sundheds system her i Danmark.
Team Rynkeby fonden følger selvfølgelig også alle retningslinjer omkring at man passe på sig selv 
TINE 25.03.2020

 

December var en våd måned så det blev kun til en enkelt cykeltur mellem jul og nytår, til gengæld fik jeg gået mange lange aftenture.
December var også måneden hvor vi brugte tiden på at finde sponsorer og vi fik mange fine sponsorater i hus, det er flot at så mange vil støtte det gode formål.
Januar startede fantastisk flot ud. 1st. Januar stod vi op til flot vejr, så Jesper og jeg besluttede hurtigt at starte vores Rynkeby år ud med en god cykeltur og igen den 5 januar var det flot cykelvejr.
Den 8 januar var Jesper og jeg heldige at vi kunne komme på miniferie til Fuerteventura og cykle i 3 dage, det blev præcis 200. Km på de 3 dage og rigtig mange højdemeter. Det var min debut i at cykle i bjerge, det var udfordrende men også fantastisk at opleve den barske men også den flotte og anderledes natur på Fuerteventura på vores cykelture. Det var også min debut ude at køre med gedebukkestyr og gear skifter i håndbremsen. For hver tur blev jeg mere og mere tryg ved det og nu ligger det godt i hænderne.
Den 4. Januar var vi til “Nytårskur” med Team Rynkeby Ringe. Vi fik informationer om hvad der skal ske i de kommende måneder og information om hvordan det går med indsamlingen. Det blev foreslået at starte en ugentlig vintertræningstur op. Vores kaptajn var med på ideen, så fra den 17 januar har vi været ude at cykle med Team Rynkeby Ringe hver weekend. Det har været super godt at komme igang med at træne sammen med andre Rynker. Træningen i at køre i gruppe og holde hjul er en vigtig del af det at køre til Paris.
I alt har jeg fået cyklet 489 km i januar og her i februar er det blevet til 93 km til d.d på cyklen. Jeg går stadig mange ture og det er i år blevet til i alt 55 km.
Jesper og jeg har haft planlagt et foredrag med Casper Jørgensen bane landsholdet træner. Vi fik Sdr. Nærå bageri til at sponsorere boller og flot Team Rynkeby kage. Det skulle foregå på min skole, hvor vi kunne låne aulaen til arrangementet.
Lige før jul fik vi de sidste ting aftalt i forhold til vores event og det blev lagt på Facebook og Team Rynkeby’s hjemmeside så salget af billetter kunne starte.
Lige efter Nytår blev Casper Jørgensen kåret som årets træner af Team Danmark. Det var fantastisk at høre at netop ham som skulle komme og holde foredrag havde opnået denne hæder.
Det var en spændende proces at planlægge arrangementet. Den 2 februar fandt eventen sted. Vi havde fået Niels Fredborg, som er min fars barndomsven til at sende en video hilsen til Casper hvor han lykønskede ham med titlen som Årets træner og ønskede dem held og Lykke med vejen til Tokyo og forhåbentligt mange medaljer til de danske baneryttere.
Casper holdt et flot foredrag og der var stor spørgelyst undervejs. Det blev en rigtig god eftermiddag hvor de fremmødte fik en god oplevelse med hjem.
 
Vinter træningen løber til 1 marts hvor forårstræningen starter med 3 ugentlige træninger. Det glæder vi os til.
 


Sendt fra min iPad 08.02.2020

 

 Tine og Jesper har for egen regning skabt en RYNKEBY EVENT, og indbyder til en unik oplevelse søndag den 2. februar kl. 14.00 på Broskolen, Skolevej 16, 5863 Ferritslev. Du/I får foredrag af årets træner 2019, Casper Jørgensen, og kagebord med kaffe og the og læskedrik. alt for kr. 75,00 pr. person. Billetindtægten går ubeskåret tll BØRNECANCERFONDEN. Alle er velkomne.  Køb billet(ter) på www.team-rynkeby.safeticket.dk Jeg anbefaler alle at deltage og støtte Tine og Jesper FLOTTE EVENT. Ole Klæstrup.

Den 8/12 - 19
Tines 2020 RYNKE DAGBOG
Jesper og jeg er fortsat igang med at cykle udendørs selvom det ikke bliver helt så meget for øjeblikket pga en del regn, men vi har da cyklet både i finregn og i flot efterårs vejr med solskin i november måned. Det nye er også at jeg er begyndt at cykle med klik pedaler i november måned, Hihi altså klik pedal på højre fod, så har jeg stadig venstre fod “fri” det er noget jeg skal “arbejde” mentalt sådan at være “låst” fast på foden, men jeg VIL lære det

Julemåneden startede fantastisk dejligt med at vågne søndag den 1.december til en smuk frostklar morgen og sol fra en skyfri himmel og at vi så ovenikøbet havde den store fornøjelse at vi skulle stå på Team Rynkeby Ringes jule stand på Boltinggaard Gods Julemarked
Vi delte dejlige smagsprøver ud med varm solbærsaft og hyldeblomstsaft samt shot med ingefær, disse lækre produkter kunne købes til gode messe priser og alt salg gik ubeskåret til Børnecancerfonden. Det var super hyggeligt og dejligt at både familie og venner kom og smagte/købte samt hilste på. Vores 2 dejlige børnebørn Carl-Emil på 5 år og Alberte på 2 år nød også der var pony ridning på julemarked, det var et hit 

I tirsdags 03.12. fik vi allerede vores flotte Team Rynkeby Ringe cykler, vi bestilte og købte dem i september så det er hurtig vi har fået dem i “hus” Vi glæder os til forhåbentlig mange gode trænings /cykelture på de nye cykler og som kronen på værket at starte fra Ringe lørdag den 4.Juli 2020 hvor touren går til PARIS.

 

30.10.19 Tine: I 2010 cyklede min far med Team Sydfyn til Paris til fordel for Børnecancerfonden. Jeg havde stor respekt for hans præstation dengang. Lige siden har jeg hvert år når Team Rynkeby eller andre hold cykler til Paris for et velgørende formål tænkt om jeg nogensinde skulle føle mig klar til at tage så stor en udfordring op.
Desuden har min veninde som arbejder som pædagog på H2 ( Børnecancer afd. ) på OUH inspireret mig når hun har fortalt om hvor stor en betydning det har at der samles ind til fordel for Børnecancerfonden.
Jeg har nu cyklet i 4 år på motionsplan og for hvert år bliver jeg mere og mere bidt af denne dejlige motionsform. I sommerferien 2019 tog min mand Jesper og jeg en længere tur på cykel i 6 dage her i Danmark for at afprøve hvordan det er at tilbringe flere dage på cyklen.
Efter en dejlig tur på 550 km. var vi ikke i tvivl, der skulle ansøgninger afsted til Team Rynkeby.
I September fik vi svar om at vi var kommet med i bruttotruppen. Det som vi havde snakket om de sidste par måneder var nu en realitet, vi skulle højst sandsynligt være med til at samle ind til Børn med kritiske sygdomme og cykle til Paris på Team Rynkeby Ringe. Det var en overvældende besked og vi blev ramt af en blanding af stolthed, glæde, ærefrygt og ydmyghed. Der var et bruttotrup møde allerede ugen efter hvor vi fik information om forventninger og krav til deltagelse og ugen efter blev nettotruppen udtaget. Vi var nu sikre på at vi skal være med til at samle ind og cykle til Paris til fordel for børn med kritiske sygdomme.
Vi har i september været til opmåling og afprøvning af cykler og tøj. Vi er igang med at planlægge events hvor vi kan samle penge ind.
Selvom det nu er blevet efterår og vejret er mere køligt og vådt, er jeg fortsat med at cykle, jeg ved der skal mange kilometer i benene inden turen går til Paris, Jesper og jeg har i oktober måned cyklet en søndags tur til Svendborg og lørdags tur til Fåborg og nu senest i sidste uge var vi på en dejlig ferie til Fuerteventura / Playitas hvor jeg også prøvede at cykle en tur og der fik jeg også prøvet “lidt” bjerge ligesom cykelturen i de sydfynske alper ved Fåborg. Når mandagscyklisterne kan cykle hele året så kan jeg også, det er min plan 

EVENT 02.02.2020

Så er Jesper og jeg klar til reklame for RYNKE 2020 på julemarked 1. december 2019