Frank på vej

VI MINDES i 2020.

Da jeg i 2013/14 fik ideen til TEAM MY HEART - MANDAGSCYKLING fik jeg min hustru, Birthe`s 100% opbakning, men også den advarsel, "du skal være indstillet på, at der kan komme dage hvor sorg over dødsfald kan forekomme, da dine deltagere har diagnoser og er ældre". Birthe`s formaning blev her i året 2020 barsk virkelighed. Så med året på hæld, vil jeg med lidt ord mindes vores 2 afdøde teamkammerater fra Odense team og min ældste cykelven fra Odder Cykeldrenge.
Til minde og tak for at vi/jeg lærte jer at kende og have mange gode minder sammen.
Ole
 
Frank, TMH lærte jeg at kende, som en privat person, der over tid åbnede sig og med sin rolige personlighed og altid havde overblik og overskud til uventede ting. Frank`s stunt på Langesøsstien hvor han pludselig cyklede off road, det gav altid applaus og respekt, det var lidt drenget. Frank gav mig også svar på hvordan man måler størrrelse på store mænd til teamtøj. Du finder buemålet ved at måle det største mål hvor maven er længst væk fra rygrad - simpelt og logisk, dear Watson, det var Frank. En aggresiv lungecancer tog Frank fra os i januar
 
Pæne Flemming, TMH MANDAGSCYKLING humørspreder var indbegrebet af EMPATI. Flemming var med som aktiv kort efter start i april 2014. Da der senere kom en ny deltager, Flemming Thomsen var mit spm, skal jeg kalde jer Hansen og Thomsen ? Nej lød svaret prompte fra Hansen, jeg skal kaldes Pæne Flemming, for jeg er den pæneste af os 2, og således blev det, og de 2 Flemming' er havde mange gode og sjove og dybe snakke undervejs på de ugentlige MANDAGSCYKLING. Pæne Flemming satte sig indtryk hos os alle, han var altid i samtale. Da han i de seneste år både fik den sorg, at hans hustru kom på plejehjem, og hans eget helbred gav problemer, fastholdt han sit optimistiske og positive livssyn. Han cyklede i ugen hvor han stlle sov ind i dit hjem i december 2020.